NRK P2 - Nyhetsmorgen

NRK P2

er ukens kanal på Radioplayer

Når du starter dagen med Nyhetsmorgen i NRK P2, kan du møte verden med hevet hode. For da vet du hva som rører seg i nyhetsbildet. Ofte setter Politisk kvarter dagsorden og preger resten av nyhetsdagen. NRK P2 er den smarte og aktuelle snakkekanalen som gir lytterne energi og lyst til å delta i samfunnet. Med kultur- og samfunnsprogrammer som Ekko, Verdibørsen og Studio 2 er NRK P2 kanalen som hver eneste dag tar opp og diskuterer utallige temaer som er aktuelle nå.

NRK P2 - Studio2

Bilde: Programlederne i Studio 2, NRK P2

I tillegg får du solide nyhetssendinger med Nyhetslunsj og Nyhetsettermiddag. Og la oss ikke glemme Dagsnytt 18! Landets viktigste daglige debattarena. I tillegg tilbyr NRK P2 en rekke spesialprogrammer som Åpen bok, radiodokumentarer, utenriksprogrammer og musikkprogrammer som Jungeltelegrafen, Bluesasylet og Jazzklubben.

Om sommeren inviterer NRK P2 aktuelle stemmer til å lage radio. Sommer i P2 er kanalens svar på Reiseradioen i NRK P1. Sommergjestene får lage en time med P2-radio ved å fortelle om det som er viktigst i deres liv og spille musikken som de vil dele.

Andre artikler