Radioplayer lanserer nytt bilpartnerskap

Radioplayer lanserer nytt partnerskap for "smart radio" i biler med den ledende globale bilprodusenten BMW Group. Fra neste år vil Radioplayer forbedre radioopplevelsen i nye BMW-biler over hele Europa.

Partnerskapet innebærer at BMW Group skal bruke offisielle kringkastingsmetadata fra Radioplayers Worldwide Radioplayer API (WRAPI) for å skape det optimale brukergrensesnittet for radio i sine biler.

BMW Group og Radioplayer vil levere den best mulige radioopplevelsen i bilen ved å tilby kringkastet radio kombinert med komplementære metadata levert over internett. Det sikrer en rik digital radioopplevelse i BMW Groups biler, samtidig som den er enkel å bruke, med en alfabetisk liste over radiostasjoner og høyoppløselige stasjonslogoer på skjermen.

Som en del av den nye avtalen vil BMW Group og Radioplayer, sammen med Radioplayers nettverk av kringkastere fra hele verden, forme den kommende utvikling av "smart radio"-opplevelsen.

BMW

Michael Hill, administrerende direktør for Radioplayer internasjonalt sier:

- Vi er glade og ekstremt stolte av vårt nye partnerskap med BMW Group, og sammen vil vi levere neste generasjons smarte radiogrensesnitt som lytterne forventer. Avtalen med BMW Group er basert på vår unike Radioplayer-modell - vårt samarbeid med tusenvis av medlemsstasjoner som jobber for å beholde radioens sterke posisjon. Dette er starten på et spennende og fruktbart partnerskap.

Avtalen med BMW Group er det andre bilpartnerskapet for Radioplayer ved siden av det  eksisterende samarbeidet med AUDI / VW Group.

 

Om Radioplayer Worldwide:

Radioplayer en non-profitt radioplattform som eies av og opererer på vegne av store og små kringkastere i Europa og Canada. Radioplayer er etablert i Storbritannia, Tyskland, Spania, Canada, Irland, Østerrike, Norge, Belgia, Sveits, Danmark, Italia og Nederland. Sverige og Frankrike lanseres innen kort tid. Radioplayer Worldwide er et partnerskap mellom UK Radioplayer og landene som har rullet ut Radioplayer-modellen. Radioplayer Worldwide ble opprettet for å utforske muligheter for internasjonalt teknologisk radiosamarbeid. For mer se www.radioplayerworldwide.org eller følg @rpworldwide på Twitter.

Andre artikler