Jill Bottolfsen i Radio Metro

Jill Bottolfsen i Radio Metro

Med et brennende ønske om å gjør dagen din litt bedre går Jill i studio for å sette farge på din hverdag. Hun har lang erfaring med radio og elsker å mimre med gode låter.

Hør på lydklipp

Stem
P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost med Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Øystein Røe Larsen vekker deg hverdager fra kl. 06-10. Start dagen med en deilig blanding av underholdende intervjuer, lytterkontakt, live-rapporter, varme og godt humør. Tonen til programlederne er ekte, opplyst og med et glimt i øyet. Publikum stiller klokka etter faste poster som Fem kjappe, Fem På og Jackpot. Med smittende entusiasme engasjerer, leker, oppdaterer og underholder teamet lytterne, enten det er ski-VM, stortingsvalg eller bare en helt ordinær tirsdag.

Hør på lydklipp

Stem
P3morgen

P3morgen

P3morgen er Ronny, Silje og Markus som står opp og starter dagen med deg hver dag fra kl.6 til 10 på NRK P3. P3morgen utfordrer og underholder, med kjente gjester, den beste nye musikken, aktualiteter og historier fra livet sjøl.

Hør på lydklipp

Stem
Nitimen

Nitimen

Nitimen er en herlig miks av humor, underholdningsnyheter og gode og kjente gjester. Programmet er NRK P1s udiskutable flaggskip, og ledes på hverdager av Marte Stokstad, Kristine Riis og Knut Folkestad. Karen Marie Berg og Claus Wiese er programledere i helgene. Utegående reporter Øyvind Bækkevold treffer daglig "mannen i gata", og gir lytterne intervjuer med snert og godt humør.

Hør på lydklipp

Stem
Morgenklubben

Morgenklubben

Morgenklubben med Loven & Co vekker deg med frisk morgenradio og variert musikk hver dag fra klokken 05:59, mandag til fredag. Øyvind Loven, Geir Schau, Annette Walther Numme, Thea Hope og Helene Husvik sørger for at dagen din starter på best mulig måte.

Hør på lydklipp

Stem

Registrer deg og bli med i trekningen!

Informasjonen du sender inn benyttes kun i denne konkurransen.

Du har allerede stemt i dag. Kom tilbake om 24 timer og du kan avgi ny stemme!

Takk for din deltakelse!

Din stemme er nå registrert og vi trekker vinnere etter 21. september 12.00.

Takk for din deltakelse!

Din stemme er nå registrert.