Personvern

Våre brukeres personvern er viktig for oss. Disse retningslinjene gir derfor en oversikt over hva slags personopplysninger som mottas og samles inn av Radioplayernorge.no/Radioplayer.no (RPN) og hvordan opplysningene brukes.

For å gi deg den beste radioopplevelsen, bruker Radioplayer noen detaljer om deg og hvordan du hører.

– Vi holder oversikt over kanalene som har blitt lyttet til på denne enheten, inkludert kanaler du har satt som favoritter. Vi gjør dette for å kunne tilby Radioplayers hovedfunksjoner og gi deg bedre anbefalinger.

– RPN bruker din IP-adresse til å finne omtrent hvor du befinner deg. Dette forbedrer anbefalinger og søkeresultater ved å gi deg kanaler som er mest relevante for deg.

– Vi måler hvor lenge du lytter til kanaler ved å opprette en identifikator og lagre den i en informasjonskapsel. Vi gjør dette for å forstå hvordan folk bruker Radioplayer. Vi kan gjøre disse aggregerte, anonymiserte dataene tilgjengelig for kringkastere, for å hjelpe dem med å lage bedre radio.

– RPN kan også i enkelte sammenhenger samle inn og behandle personopplysninger i form av navn, telefonnummer og e-postadresse ved deltagelse i konkurranser og avstemninger, dette er basert på frivillig registrering. Alle opplysningene blir automatisk slettet når konkurransen/avstemningen er avsluttet.

Det er bare vi som har tilgang til opplysningene.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker dataene som er lagret i informasjonskapsler for å holde oversikt over hva du har lyttet til, og hvilke kanaler du har som favoritter. Vi bruker også din IP-adresse til å finne ut omtrent hvor du er. Disse dataene hjelper oss slik at vi kan tilby deg hovedfunksjonene i Radioplayer-tjenesten, og gi deg bedre anbefalinger. Det hjelper oss også med å forstå radiolyttemønstrene, slik at vi og våre partnerkanaler kan forbedre din radioopplevelse. Se våre retningslinjer for personvern for mer info.

 

Spørsmål og kommentarer

Dersom du trenger mer informasjon eller har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, vil vi oppfordre deg til å ta kontakt via norsk@radio.no.