Radioplayer for Apple Watch

Radioplayer som Apple Watch "standalone" app

Nå kan du ta med deg dine favoritt kanaler og podkaster på joggetur eller i andre situasjoner da du ønsker å legge mobilen igjen hjemme.

Med den nye Radioplayer Norge appen til Apple Watch trenger du ikke iPhonen. Den fungerer alene og strømmer dine kanaler eller podkaster via klokkens eget eSim-kort. I Radioplayer Norge for Watch appen finner du alle de mest brukte funksjonene som du finner i den vanlige appen. Du kan bla gjennom alle de norske kanalene i en A - Å liste, enkelt finne igjen de siste kanalene du lyttet til og selvsagt lagre din favoritter. 

Apple Watch standalone Norge

Vær oppmerksom på at dette er en ny egen app som du må installere på klokken din. Linken til appen i App Store finner du her. Dersom du har mobilversjonen av Radioplayer Norge appen fra før, har du allerede en "companion" app som du kan bruke til å kontrollene mobilappen, men med denne nye appen trenger du altså ikke å ha med deg mobilen i det hele tatt.

På Apple Watch kan det være litt forvirrende med to Radioplayer apper, derfor har vi gitt dem to ulike logoer/ikoner. Versjonen som kontrollerer mobilappen har en hvit R på rød bakgrunn, mens den nye appen som ikke er avhengig av mobilen, har en rød R på hvit bakgrunn. 

Apple Watch ikoner

Andre artikler